Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)562g461kcal10.1g98.9g0.6g5.6g
Porkkana 130g42kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Sianliha keskiarvo 281g614kcal51.4g0g45.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3g8.8kcal0.3g0.5g0.6g0g
Sipuli 52g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 216g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2284kcal126.4g218.2g94.8g19.6g
Valittu annoskoko1250g1142kcal63.2g109.1g47.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g571kcal31.6g54.6g23.7g4.9g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129