Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke156g156kcal28.1g0g4.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 367g280kcal6.9g56.9g0.7g3.7g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 459g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g229g138kcal2.3g10.3g9.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1180kcal76g139.2g30g11.4g
Valittu annoskoko1250g590kcal38g69.6g15g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g295kcal19g34.8g7.5g2.9g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736