Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g617g1117kcal145.1g26.5g47.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl16g141kcal0g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Omena, keskikokoinen 200g247g84kcal0.5g17.5g0.7g4.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.8g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Soijakastike 22g13kcal1.1g2.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g247g86kcal0g8.9g0g0g
Timjami 2.5g7kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3068kcal299.8g139.2g131.8g14.6g
Valittu annoskoko1250g1534kcal149.9g69.6g65.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g767kcal75g34.8g33g3.7g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700