Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 501g382kcal9.4g77.7g1g5g
Rasvaton maito viro (Alma)139g46kcal4.7g6.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1120kcal33.3g228.4g3.9g11.4g
Ohrajauho 138g452kcal11.4g88.9g2.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4392kcal152.2g803.8g44g53.8g
Valittu annoskoko1250g2196kcal76.1g401.9g22g26.9g
Annoskoko puolitettuna625g1098kcal38.1g201g11g13.5g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369