Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)6.6g4.6kcal0g0.6g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)6.6g17kcal0.1g0.6g1.6g0g
Pirkka luomu tomaattimurska664g199kcal9.3g43.2g3.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 399g530kcal33.6g70.1g8g19.9g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Viinietikka 40g8.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2086kcal89.6g283g64.2g43g
Valittu annoskoko1250g1043kcal44.8g141.5g32.1g21.5g
Annoskoko puolitettuna625g522kcal22.4g70.8g16.1g10.8g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570