Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus373g261kcal59.7g0g1.1g0g
Emmental, punaleima 17%143g415kcal48.6g0g24.3g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)274g68kcal2.5g11.8g1.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g329g40kcal4.9g4.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g124g100kcal3.2g5g7.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli mauste1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1774kcal238.2g44.8g68g0.4g
Valittu annoskoko1250g887kcal119.1g22.4g34g0.2g
Annoskoko puolitettuna625g444kcal59.6g11.2g17g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623