Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkokaali keräkaali 652g181kcal7.8g26.5g1.3g13.7g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g82g277kcal1.6g2.4g28.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 326g722kcal57.1g0g55.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2675kcal157.8g67.6g189.2g30.6g
Valittu annoskoko1250g1338kcal78.9g33.8g94.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g669kcal39.5g16.9g47.3g7.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878