Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 129g442kcal13.1g90.2g1.5g4.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl79g270kcal11.1g44.4g5.3g8.7g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 44g391kcal0g0g44.3g0g
Maitojauhe rasvaton 17g59kcal5.4g8.7g0.2g0g
Vesi198g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)185g352kcal46.2g0g18.5g0g
Tomaattimurska 264g78kcal1.5g14g0.5g5g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g46g46kcal1.8g9.2g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 145g207kcal18.2g0.4g14.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa132g396kcal30.4g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4505kcal256g338.8g231.6g36.4g
Valittu annoskoko1250g2252kcal128g169.4g115.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna625g1126kcal64g84.7g57.9g9.1g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253