Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)414g174kcal6.6g35.6g0.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]83g273kcal22.4g0g19.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 248g66kcal8.2g7.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras99g348kcal12.9g69.5g1.5g3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)248g407kcal62.1g2.2g16.4g0g
Herkkusieni säilyke 157g27kcal3.3g0.3g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2590kcal231g230.6g77.4g13.6g
Valittu annoskoko1250g1295kcal115.5g115.3g38.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g647kcal57.8g57.7g19.4g3.4g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647