Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 631g270kcal21.3g30.3g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 152g216kcal18.9g0.5g15.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 246g845kcal25.1g172.3g3g8.6g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g189g27kcal3.6g0.8g0.9g0g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3161kcal137.8g407.8g102g17.2g
Valittu annoskoko1250g1580kcal68.9g203.9g51g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g790kcal34.5g102g25.5g4.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474