Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 174g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 348g1117kcal93.3g0g83.4g0g
Paprika, punainen131g34kcal1.2g6g0.5g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g174g35kcal1g6.6g0.5g2.4g
Maizena maissitärkkelys26g92kcal0.2g22.7g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.6g8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Tomaattimurska Eldorado340g68kcal4.1g11.9g0.3g4.8g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g157kcal0.9g1.2g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3020kcal202g98g203.2g21.8g
Valittu annoskoko1250g1510kcal101g49g101.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g755kcal50.5g24.5g50.8g5.5g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616