Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 50g204kcal0g50.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 108g153kcal13.4g0.3g11g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton410g696kcal30.7g4.1g61.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Kookoshiutale 37g244kcal3g2.4g23.8g6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g88g352kcal0g87.2g0g0g
Saksanpähkinä 143g975kcal21.1g4.7g93.5g22.8g
Kinuskikastike (Rainbow)256g793kcal6.9g158.7g13.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)91g656kcal0g0g72.9g0g
Leivinjauhe 5.1g9kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8593kcal163.6g706.2g553.8g62g
Valittu annoskoko1250g4297kcal81.8g353.1g276.9g31g
Annoskoko puolitettuna625g2148kcal40.9g176.6g138.5g15.5g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.3g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710