Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha354g587kcal67.2g0g35.4g0g
Porkkana 265g87kcal1.6g14.7g0.5g6.8g
Peruna, vanha, kuorittu 530g404kcal10g82.2g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Mustapippuri 2.7g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2322kcal163.6g207.2g83.2g28.8g
Valittu annoskoko1250g1161kcal81.8g103.6g41.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g580kcal40.9g51.8g20.8g7.2g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957