Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra902g721kcal153.3g9g9g0g
Voi 113g818kcal1.3g0.5g91.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g45g262kcal9.9g4.3g22.8g4.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g68g388kcal12g4.7g33.5g8g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g4730kcal384g37.8g339.2g25.4g
Valittu annoskoko1251g2365kcal192g18.9g169.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna626g1183kcal96g9.5g84.8g6.4g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136