Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)406g126kcal7.3g24.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kanaliemi laimennettu 113g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g406g284kcal60.9g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g1002kcal147.4g72.2g9.2g10.2g
Valittu annoskoko1251g501kcal73.7g36.1g4.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna626g251kcal36.9g18.1g2.3g2.6g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280