Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%3194g6771kcal574.9g0g383.2g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Salaatti, jäävuori tuore1996g200kcal22g16g4g20g
Kirsikkatomaatti, suomalainen998g200kcal6g37.9g3g14g
Kurkku 1198g131kcal6.7g16.8g1.2g8.4g
Feta Patros 200 g798g1900kcal128.2g5.6g151.7g0g
Paprika, punainen599g154kcal5.4g27.5g2.4g12g
Kermaviili Ingman 10%798g958kcal24.8g35.1g79.8g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21194kcal1546.4g316.2g1292.2g122.4g
Valittu annoskoko10000g10597kcal773.2g158.1g646.1g61.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5299kcal386.6g79.1g323.1g30.6g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271