Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4476g808kcal25.1g111.9g17.9g31.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2558g512kcal33.2g76.7g5.1g0g
Rypsiöljy 345g3053kcal0g0g345.3g0g
Emmental, mustaleima256g1049kcal74.2g0g81.8g0g
Herkkusieni säilyke 2174g369kcal45.7g4.3g6.5g52.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 192g633kcal3.8g5.8g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12846kcal364g397.4g1047.4g167g
Valittu annoskoko10000g6423kcal182g198.7g523.7g83.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3212kcal91g99.4g261.9g41.8g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087