Raakapuuro

Huuhtele ja liota tattaria ja idätä sen jälkeen kaksi vuorokautta.

Huuhtele ja liota siemenet sekä idätä siitä sen jälkeen muutama tunti.

Sekoita aineet blenderissä joka lähdeveden tai pakuriteen kanssa ja lisää steviaa tarvittaessa.

Annoksesta tulee noin 1,5 litraa puuroa.

Yksi annos painaa noin 400g.

Marjoja puuron päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Nanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 4799g15484kcal570.1g2900.9g96g278.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 876g5910kcal235.6g60.5g508.3g107.8g
Auringonkukansiemen 905g5376kcal208.2g114.1g448.1g54.3g
Banaani, kuorittu 3420g2975kcal36.2g625.8g13.7g61.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g59489kcal2100.2g7402.6g2132.2g1004g
Valittu annoskoko10000g29745kcal1050.1g3701.3g1066.1g502g
Annoskoko puolitettuna5000g14872kcal525.1g1850.7g533.1g251g
Arvot/100g100g297kcal10.5g37g10.7g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341600