Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 876g1606kcal166.5g0g105.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g349kcal0g0g39.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)219g186kcal2.2g7.7g15.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g44g13kcal0.4g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Ruskea suuruste, Maizena26g100kcal0.3g24.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g4532kcal340g71.6g320.2g1.4g
Valittu annoskoko1253g2266kcal170g35.8g160.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna627g1133kcal85g17.9g80.1g0.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912