Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 44g21kcal0.5g4.2g0.1g0.7g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Naudanpaisti 438g486kcal94.8g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g1569kcal202g58.6g56.4g6.2g
Valittu annoskoko1253g785kcal101g29.3g28.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna627g392kcal50.5g14.7g14.1g1.6g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579