Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 349g1119kcal93.5g0g83.6g0g
Paprika, punainen131g34kcal1.2g6g0.5g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Maizena maissitärkkelys26g92kcal0.2g22.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.6g8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Tomaattimurska Eldorado341g68kcal4.1g11.9g0.3g4.8g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g157kcal0.9g1.2g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g3027kcal202.4g98.2g203.6g21.8g
Valittu annoskoko1253g1514kcal101.2g49.1g101.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna627g757kcal50.6g24.6g50.9g5.5g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616