Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1001g241kcal18.1g22g3g23g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton83g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu25g225kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)50g72kcal2g4.4g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g1154kcal44g62g66.6g47g
Valittu annoskoko1255g577kcal22g31g33.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna628g289kcal11g15.5g16.7g11.8g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200