Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio3824g3442kcal172.1g191.2g229.4g0g
Paprika vihreä 956g203kcal9g23.9g2.9g18.2g
Purjosipuli 765g175kcal13.8g18.4g1.5g16.1g
Sinappi 191g251kcal8.4g27g11.5g3.3g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Kananmuna, keitetty 4207g6001kcal525.8g12.6g431.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20178kcal1462.4g547.2g1354g77.6g
Valittu annoskoko10000g10089kcal731.2g273.6g677g38.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5045kcal365.6g136.8g338.5g19.4g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251