Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Maitorahka, Valio, 0,325g16kcal2.7g1g0.1g0g
Mango (tuore)25g17kcal0.1g3.8g0.1g0.5g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g396kcal9.8g19.2g29.8g2g
Valittu annoskoko126g198kcal4.9g9.6g14.9g1g
Annoskoko puolitettuna63g99kcal2.5g4.8g7.5g0.5g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.6g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758