Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 52g116kcal9.2g0g8.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus21g73kcal2.9g0.1g6.7g0g
Aurajuusto13g45kcal2.6g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl17g23kcal2.3g0.1g1.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.5g21kcal0.1g0.2g2.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g597kcal35.6g3.6g47.8g2.4g
Valittu annoskoko126g298kcal17.8g1.8g23.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g149kcal8.9g0.9g12g0.6g
Arvot/100g100g237kcal14.1g1.4g19g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771