Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sipuli, paistettu 18g18kcal0.2g0.9g1.4g0.3g
Pekoni, paistettu 31g158kcal5g0g15.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g10g15kcal1.8g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g710kcal16g5.6g70.2g0.6g
Valittu annoskoko126g355kcal8g2.8g35.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g178kcal4g1.4g17.6g0.2g
Arvot/100g100g282kcal6.3g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776