UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12534g78kcal3g2.3g6.5g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6g0.1g0.4g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g8.4g70kcal0g0g7.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.7kcal0g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g383kcal8g21.8g28.6g2.8g
Valittu annoskoko126g191kcal4g10.9g14.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g96kcal2g5.5g7.2g0.7g
Arvot/100g100g152kcal3.2g8.7g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236