Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g71g81kcal4.2g3.5g5.6g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.5g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 13g5.5kcal0.1g1g0g0.2g
Manteli 1.1g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl3.5g12kcal0.5g2g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g347kcal18g25g19.4g1.6g
Valittu annoskoko126g174kcal9g12.5g9.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g87kcal4.5g6.3g4.9g0.4g
Arvot/100g100g138kcal7.2g9.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902