Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g5.5g19kcal1.2g0g1.5g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g30g33kcal6.9g0g0.4g0g
Punajuuri 11g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka10g35kcal0.8g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g230kcal24g18.6g5.6g1.6g
Valittu annoskoko126g115kcal12g9.3g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g57kcal6g4.7g1.4g0.4g
Arvot/100g100g91kcal9.5g7.4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790