Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g42g47kcal9.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Makaroni, pasta 14g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g364kcal28.2g22.6g17.2g1.6g
Valittu annoskoko126g182kcal14.1g11.3g8.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g91kcal7.1g5.7g4.3g0.4g
Arvot/100g100g145kcal11.2g9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642