Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)23g25kcal5.2g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)19g6.6kcal0.5g0.9g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g6.4g23kcal0.5g4.7g0.2g0g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7.5g19kcal1g0.3g1.5g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g166kcal15g13g6g0.6g
Valittu annoskoko126g83kcal7.5g6.5g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g42kcal3.8g3.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal6g5.2g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197