Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell14g16kcal3.3g0g0.3g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g91kcal7.8g6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko126g45kcal3.9g3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g23kcal2g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g36kcal3.1g2.4g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094