Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g21g41kcal3.5g0.4g2.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.5g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g166kcal9g13.2g7.8g1g
Valittu annoskoko126g83kcal4.5g6.6g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g41kcal2.3g3.3g2g0.3g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395