Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.4g5.5kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.8g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g553kcal16.4g99.8g8g6g
Valittu annoskoko127g277kcal8.2g49.9g4g3g
Annoskoko puolitettuna63g138kcal4.1g25g2g1.5g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049