Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Pennepasta, Gallo33g110kcal4.1g22.1g0.5g2g
Herkkusieni 27g4.3kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 30g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton10g6.9kcal0.9g0.4g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g22g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g307kcal12.2g45.6g8g4.8g
Valittu annoskoko126g154kcal6.1g22.8g4g2.4g
Annoskoko puolitettuna63g77kcal3.1g11.4g2g1.2g
Arvot/100g100g122kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605