Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 84g33kcal0.9g5.9g0.2g2.1g
Aurajuusto8.3g28kcal1.7g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)8.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g187kcal8g14.6g9.8g4.4g
Valittu annoskoko126g93kcal4g7.3g4.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g47kcal2g3.7g2.5g1.1g
Arvot/100g100g74kcal3.2g5.8g3.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217