Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu33g67kcal4.3g1g5.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen6.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 6.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g184kcal10.2g11.2g11g2.6g
Valittu annoskoko127g92kcal5.1g5.6g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna63g46kcal2.6g2.8g2.8g0.7g
Arvot/100g100g73kcal4g4.4g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889