Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kinkkusuikale, Portti40g50kcal6.8g0.2g2.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.2g0.9g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.5g1kcal0.1g0g0.4g0g
Parmesan formaggio da pasta10g46kcal4g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g231kcal24.2g5.8g13.6g2.6g
Valittu annoskoko127g116kcal12.1g2.9g6.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna63g58kcal6.1g1.5g3.4g0.7g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238