Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Polar 15% juustoraaste (150g)7.8g20kcal2.4g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g222kcal18g10.6g11.2g2.2g
Valittu annoskoko127g111kcal9g5.3g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g56kcal4.5g2.7g2.8g0.6g
Arvot/100g100g88kcal7.1g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200