Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Tomaatti, tuore42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g127kcal7.8g6.8g7.2g2.2g
Valittu annoskoko127g64kcal3.9g3.4g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g32kcal2g1.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480