Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mutti paseerattu tomaatti13g4.1kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g274kcal27.2g6.8g14.2g2.8g
Valittu annoskoko127g137kcal13.6g3.4g7.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g69kcal6.8g1.7g3.6g0.7g
Arvot/100g100g108kcal10.7g2.7g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963