Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 49g38kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g21g31kcal3.2g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g208kcal13.6g19.4g7.8g1.2g
Valittu annoskoko127g104kcal6.8g9.7g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g52kcal3.4g4.9g2g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479