Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 23g5.4kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Pinaatti 7g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 5.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)8.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g36kcal1.8g5.2g0.4g2.8g
Valittu annoskoko126g18kcal0.9g2.6g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g9kcal0.5g1.3g0.1g0.7g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795