Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g203kcal14.8g19g7.4g3g
Valittu annoskoko127g102kcal7.4g9.5g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g51kcal3.7g4.8g1.9g0.8g
Arvot/100g100g80kcal5.8g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631