Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)11g36kcal0.7g8.7g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Herkkusieni 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)15g12kcal0.9g2.2g0g0.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.9g2.4kcal0.1g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)23g28kcal5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g201kcal15g27.6g3.4g3g
Valittu annoskoko127g100kcal7.5g13.8g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g50kcal3.8g6.9g0.9g0.8g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317