Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g66g118kcal16.2g1.9g5.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g44g53kcal1.2g2.2g4.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.3g3.7kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g396kcal35.2g11g23.4g0.8g
Valittu annoskoko127g198kcal17.6g5.5g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g99kcal8.8g2.8g5.9g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.3g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117