Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g29g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g471kcal27g3.4g39g0.8g
Valittu annoskoko127g236kcal13.5g1.7g19.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g118kcal6.8g0.9g9.8g0.2g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492