Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 29g5.1kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell22g24kcal5g0g0.5g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g15g23kcal0.3g0.6g2.2g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g33g11kcal0.8g1.7g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g185kcal13.6g7.4g10.8g4g
Valittu annoskoko127g93kcal6.8g3.7g5.4g2g
Annoskoko puolitettuna64g46kcal3.4g1.9g2.7g1g
Arvot/100g100g73kcal5.4g2.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901