Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g15g4.4kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g99kcal2.2g11.8g3.6g3.6g
Valittu annoskoko127g50kcal1.1g5.9g1.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g25kcal0.6g3g0.9g0.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091