Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee87g107kcal18.4g0g3.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon13g16kcal0.4g3.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g341kcal39g14g13.6g0.2g
Valittu annoskoko127g170kcal19.5g7g6.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g85kcal9.8g3.5g3.4g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.5g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312